Sunday, 29 April 2012

hari anugerah :DDDD







assalamualaikum......
okayy skarang ni nak cakap sikit pasal hari anugerah. okay bapak best. budak pkp belaka datang except mrsm taiping and mrsm pontian. malas nak cakap banyok! tengok gambar je lahhh :DDD

Friday, 16 March 2012

MOTHER FUCKER!

ok ni nak cakap sikit lah cuti ni laa cuti paling SHIT yang pernah ak lalui ==' tahu sebab apa? sebab ak tak keluar ngan kengkawan pon! LOL memang la mende ni nampak kecik tapi swear SHIT habis! okay ceritanya bermula cani......masa hari selasa malam, syiro ajak ak keluar star mall then ak tak jadi ikot sebab mak ak bising2 suroh buat homework. okay then. then syiro and the gang pon gi lah star mall hari rabu....then ak dudok kat umah  bergolek golek BORING! then pada keesokan harinya....nasri ajak ak gi star mall pulok tengok wayang. but ak kena gi kuantan ==' okay ni nak cerita kat kuantan tu macam HAREEEMMM! pergi ALAMODA ngan ARIANI je!okay totally SAKAI nak MATI ==' okay lahh depan alamoda tu kan macam ada kedai2 pasar malam then ak nak gi tapi mak ak tak bagi. then ak pujuk2 mak ak. then mak ak bagi 10 ingget je! adoyai! kat pasar tu la ada jual baju lawa2 mana ada 10 RINGGIT!!!!!!!!!!!!!. bapak sakit hati. then ak buat don't know je la. pastu mengikut rancangan, hari jumaat nya nak gi kl *hari ni la. but! tak jadi! sebab bapak ak demam. okay ak dah rancang GILA BABI dah ngan kamal izzudin nak keluar gi klcc. pastu??? TAK JADI LAH! okay totally FUCK! sebab ak nak gi beli hadiah untok ustaz khairul sebab dia nak pindah :'((((( sabo je lah! SEMUA MENDE NAK CANCEL!!!!!saba saba saba!!!! okay lah kesian kat bapak ak =='. ni laaaa cuti paling GILA BABENG! LOL sori entry kali ni banyak dosa kbye :P

Wednesday, 14 March 2012

stalker? HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA

assalamualaikum...... x)

okay ni nak cakap sikit lerrr  pasal stalker ni. HAHAHAHAHAAHAHAHAHA seriously ak seoarang stalker :3 tapi ak stalk orang2 sakai je lah contoh laaa dia ada gambar koya2 tu sumpah ak stalk. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA sumpah best :) tu je lah kot untok entry ni goodbye!